Kerstgroet 2022

Kerstgroet 2022

Lieve klanten,

Voor wie hebben jullie deze maand een cadeautje bij de Wereldwinkel gekocht? December is echt ‘onze’ maand. We genieten dan volop van al die klanten die op zoek zijn naar het ultieme Sinterklaas- of Kerstcadeau. Het viel dit jaar op dat veel mensen ook cadeautjes kochten voor mensen die het niet zo makkelijk hebben door bijvoorbeeld ziekte of financiële krapte. Het lijkt of we bewuster worden van de betekenis die we voor elkaar hebben.

Wat zijn wij trots dat we daar een rol in kunnen spelen met onze Wereldwinkel. Met onze stenen winkel en de webshop, maar ook met de gezellige VIP-avond, en natuurlijk de markten waar we hebben gestaan. Zo fijn om te merken dat jullie precies het goede cadeautje bij ons konden vinden voor die lieve vriendin, die jarige schoonvader, dat pasgeboren baby’tje, die mooie bruiloft of het afscheid van een collega. Ook kochten jullie cadeautjes voor jezelf natuurlijk, om in deze donkere maanden je huis mooi te maken.

Door jullie aankopen hebben we ook het leven van onze producenten uit Afrika, Azië en Zuid-Amerika iets lichter kunnen maken. Zij ontvingen, ook in de Corona-tijd, een eerlijk loon, waardoor ze voor zichzelf en hun dierbaren konden zorgen. Dank daarvoor, mede namens hen!

We wensen dat jullie in de feestdagen weer voldoende inspiratie en licht vinden om er het komend jaar weer te zijn voor de mensen die het zo nodig hebben!

Wij zullen er in ieder geval weer voor jullie zijn!

Warme groet en fijne feestdagen

namens alle vrijwilligers!

Team Wereldwinkel Tiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *