Nieuwsbrief Winter 2021

Nieuwsbrief Winter 2021

We leven in vreemde tijden, waarbij we zoveel mogelijk contacten met anderen moeten vermijden en onze winkel helaas dicht is. In beweging blijven en een frisse neus halen zijn goede redenen om toch even naar buiten te gaan.

In de etalage van de Wereldwinkel is het een echte beestenboel met WWF knuffels, zeker leuk om eens met kinderen langs te lopen. De winkel is dan wel gesloten, maar onze webshop niet! Scan de QR code op de winkelruit en geef de dieren een happy home.

Geen behoefte aan een wandeling? Ga dan rechtstreeks naar https://www.wereldwinkeltiel.nl/product-categorie/kinderen/knuffels/

Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds en daarmee de projecten om de leefgebieden van de dieren in stand te houden. Zo snijdt het mes aan verschillende kanten!

In onze webshop vind je verder een greep uit het gehele assortiment van onze winkel, variërend van koffie, chocolade, woonartikelen en onze maandaanbieding. Deze maand zijn dat mutsen, sjaals, haarbanden en handwarmers, allemaal vakkundig handwerk uit Nepal. Het blijft voorlopig nog wel even koud, dus pak je kans! https://www.wereldwinkeltiel.nl/product-categorie/maand-aanbiedingen/.

Hopelijk tot gauw in onze prachtige winkel en tot die tijd in onze webshop.

Hartelijke groet,

Vrijwilligers Team
De Wereldwinkel Tiel