15 december 2020, de eerste dag van de lockdown…

15 december 2020, de eerste dag van de lockdown…

Lieve klanten,
Wereldwinkel Tiel sluit haar deur tot en met 19 januari 2021, zoals ons gisteravond is opgedragen door het kabinet. Juist deze decembermaand hebben jullie ons veelvuldig bezocht en wat kregen we een lieve en enthousiaste reacties over de kerstsfeer in de winkel! Daar is heel hard aan gewerkt, zoals onze vrijwilligers het hele jaar met liefde hun schouders eronder hebben gezet om te kunnen blijven draaien en onze bijzondere winkel voor jullie een warme plek te laten zijn. Een Wereldwinkel die de moeite van het bezoeken meer dan waard is met een prachtig en divers assortiment.
De foto laat onze winkel in de zon zien, de afgelopen zomer. Een nieuw logo en nieuwe vlaggen: wat zijn we daar trots op. Onze (h)eerlijke en duurzame cadeaus en foodproducten van ver weg en dichtbij zijn gelukkig gewoon verkrijgbaar deze komende weken. Zoek je nog een speciaal cadeau? Kijk dan in onze webshop. Zie je niet wat je zocht of heb je iets in, of door, de mooie etalages van onze Wereldwinkel in de Weerstraat gezien? Aarzel dan niet en bel ons op M 06 – 55717163 of mail ons op info@wereldwinkeltiel.nl.
 
Onze vrijwilligers bezorgen gratis bestellingen vanaf € 15,00 binnen de gemeente Tiel. Daarbuiten moeten we helaas wel bezorgkosten rekenen. Onze Wereldwinkel is een winkel zonder winstoogmerk en al onze inkomsten gaan naar de producenten van onze artikelen en de kosten die we maken voor het onderhoud en de lasten van onze winkel. Wij hopen op uw begrip daarvoor. Om zorgvuldig met de kosten en het milieu om te gaan, hergebruiken wij zoveel mogelijk ons verpakkingsmateriaal.
 
Zo gaan we proberen deze vijf weken te overbruggen met elkaar. Het hele team van Wereldwinkel Tiel blijft dus achter de schermen voor jullie klaar staan en wenst iedereen hartverwarmende Kerstdagen en een gelukkig en gezond Nieuwjaar! Pas goed op jezelf en elkaar!
 
Een warme groet van namens alle vrijwilligers van Wereldwinkel Tiel,
 
Marianne Landman
Winkelmanager, Wereldwinkel Tiel