Weerstraat 10, 4001 LD Tiel
0344 – 61 66 52
info@wereldwinkeltiel.nl

Nieuwsbrief herfst/winter 2019

Nieuwsbrief herfst/winter 2019

De laatste gele herfstblaadjes helpen ons herinneren aan de zomerzon.
Maar we kunnen niet meer terug: de winter komt er aan! Hoe maak jij het gezellig thuis?

Vriend(inn)enavond op 27 november 2019

Woensdagavond 27 november tussen 19.00 en 21.00 uur openen we onze deuren speciaal voor jullie, onze vriendinnen en vrienden. Niet alleen willen we gezellig met jullie genieten van een hapje en een drankje én laten zien hoe trots we zijn op onze winkel. We willen jullie ook de kans geven om met 15% korting bij ons te shoppen! Bovendien ding je met je aankoopbon mee naar zo’n geweldig BoomingBags-tasje en krijg je bij een aankoop vanaf €15,00 een vilten vogeltje. Op deze avond zal een vrijwilligster ook aanwezig zijn. Zij voert reparaties van sieraden voor ons uit en staat ook nu voor jullie klaar. Dus heb je nog een kapotte ketting in een laadje liggen: neem hem mee!

We zien naar jullie uit woensdagavond!

Wie geef jij deze koude winter een warm hart met onze Fairtrade cadeau’s?

Wat heerst er toch een lekker feestgevoel in de Wereldwinkel deze dagen. Wij verheugen ons op Sinterklaas en Kerstmis, en we merken dat jullie dat ook doen! In onze winkel kun je nog terecht met de vraag ‘wat moet ik nu toch kopen voor mijn nichtje?’ en er is altijd tijd en ruimte om samen een top-cadeautje te vinden. We denken graag met je mee! We hebben een uitgebreid en origineel assortiment dat steeds weer wordt vernieuwd. Zo hebben we een nieuwe soort wierook gebaseerd op kruiden, hippe BoomingBags (waarover straks meer) en verrassende sieraden en sjaals. Onze woonaccessoires vallen echt op in je interieur; we zijn altijd op zoek naar mooie -en unieke dingen. Dus als je daar van houdt, kom dan eens kijken. Natuurlijk ontbreekt in deze tijd onze uitgebreide Kerststallencollectie niet en hebben we ook weer de leukste hangertjes voor de Kerstboom. Hoezo saaie winter?

Ken je onze kerstkabouter Julenisse al?

In Scandinavië is hij beroemd: de kabouter Julenisse, zoals hij in Noorwegen wordt genoemd. (in Zweden heet hij Tomte). Zijn verhaal is zo bijzonder dat we er een folder van hebben gemaakt, die je er natuurlijk bij krijgt als je hem koopt. Dit kleine mannetje komt in huis wonen bij degene voor wie hij is bestemd. Hij brengt je geluk en past op je huishouden. In Noorwegen gelooft men dat je goed voor hem moet zorgen en hij krijgt dan ook met Kerst een eigen bordje pap. Kortom: een super Sint- of Kerstcadeau!

BoomingBags in the house!

Wat zijn we trots op onze laatste aanwinst: de BoomingBags. Vakkundig gemaakt in Azië van restjes leer: fairtrade én duurzaam tegelijk. Doordat deze kleurrijke tassen zijn gemaakt van restanten leer is elke tas uniek. Je kunt natuurlijk de tijd nemen om te zien welk tas echt ‘jouw’ tas is, maar we moeten bekennen dat de meeste mensen simpelweg verliefd worden en precies weten welke bij hen hoort. Wereldwinkel Tiel is de enige winkel in de regio met deze bijzondere tassen.


Volg je ons al op Facebook en Instagram?
Dan zie je alles over onze acties en de nieuwste producten direct!

Wereldwinkel Tiel
Weerstraat 10
4001 LD  TIEL
www.wereldwinkeltiel.nl
info@wereldwinkeltiel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *